Competitie doel

De competitie is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar (op basis van een voorafgaande test) en heeft tot doel kinderen de mogelijkheid te bieden hun voetbalvaardigheden binnen een club te ontwikkelen door in het weekend deel te nemen aan wedstrijden van hoog niveau, als aanvulling op de trainingen die door de week worden gegeven.

Deelname aan competitiewedstrijden biedt spelers een ander soort leerervaring. De omstandigheden die inherent zijn aan dit soort wedstrijden zetten de spelers ertoe aan zichzelf te overtreffen en niet op te geven; elke speler zal de geest en de smaak voor competitie leren door week na week nieuwe uitdagingen aan te gaan door de confrontatie aan te gaan met andere teams van een vergelijkbaar niveau. Spelers zullen ook de inzet en toewijding ontdekken die nodig zijn om hun doelen te bereiken.

Deze formule biedt elke speler de mogelijkheid een bijkomende training te verwerven op basis waarvan hij zal leren een resultaat of zijn emoties te beheersen wanneer hij met sportieve uitdagingen wordt geconfronteerd.

Naast de wedstrijden in het weekend zijn drie trainingssessies per week in deze formule opgenomen om ervoor te zorgen dat elke speler over een voldoende technische en fysieke basis beschikt wanneer hij het veld opgaat.

Vandaag heeft de club Synergy BXL meer dan 200 kinderen ingeschreven in verschillende competities die verbonden zijn aan de twee belangrijkste voetbal- en futsalorganisaties: de L.F.F.S. voor Futsal en de R.B.F.A. (Koninklijke Belgische Voetbalbond) voor voetbal.

Voetbal-ACFF

Voetbal Vlaanderen

Resultaten binnen

Onze prijzen

Van U6 tot U16

3 trainingen per week gedurende het seizoen

Een compleet pakket inclusief:

  • Volledige opleiding
  • Un K-way
  • 2 badpakken
  • 2 korte broeken
  • 2 paar sokken
  • Een rugzak
495€

VZW Synergy SU

Grootbijgaardenstraat, 553 – 1082 Brussel
1082 Sint-Agatha-Berchem

info@synergy-su.be

0479/96.24.24

BE47 0015 8617 1480

Volg ons

Sponsors